Groene wok met broccoli rijst en sugarsnaps

Groene wok met broccoli rijst en sugarsnaps

Dit lekkere wokgerecht zit boordevol groenten! De rijst is vervangen voor\r\nbroccoli rijst. Dit heeft dezelfde vorm en structuur, en je eet zo ongemerkt\r\nnog meer groenten. Maak het groentefeest compleet met sojabonen en sugarsnaps. Garnering erbij en aanvallen maar! 
10 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 800 g broccoli
  • 1 rode ui
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 prei
  • 250 g sugar snaps
  • 200 g sojabonen
  • 1 bosje koriander
  • 75 g geroosterde cashewnoten
  • 6 el Conimex lemongrass en chili woksaus
  • 1 scheutje Conimex Wokolie 3,7 g
  • 75 g Conimex Kroepoek Jakarta

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 279.76 kcal
Eiwitten 16.44 g
Suikers 9.76 g
Vezels 9.87 g
Verzadigde vetten 2.18 g
Natrium 151.41 mg
Fat Per Nutrient Basis 13.71 g

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Snij de prei in halve ringen.

  2. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in dunne reepjes.

  3. Hak de koriander en de cashewnoten en zet even apart.

  4. Verhit een scheut wokolie en fruit de ui. Voeg de prei, paprika en sugarsnaps toe, dan het halve flesje woksaus en roer het geheel 2 minuten door op hoog vuur.

  5. Voeg de broccoli rijst toe en wok in ongeveer 2 minuten gaar.

  6. Verdeel het gerecht over de borden en strooi de sojabonen eroverheen. Garneer met de cashewnoten, koriander en Kroepoek Jakarta.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild