Gewokte Lemongrass Chili kip met rijst en boontjes

Gewokte Lemongrass Chili kip met rijst en boontjes

Heerlijke Oosters recept met in Conimex Wok Olie gebakken kipfilet, knapperige sperziebonen, ui, fijngehakte peterselie en witte rijst in een lekkere frisse Conimex Lemongrass Chili woksaus. De Cassave kroepoek geeft dit gerecht een lekkere bite. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 gram witte rijst
  • 600 gram gebroken sperziebonen
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Lemongrass Chili
  • 400 gram kipfilet
  • 2 uien
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 3 eetlepels fijngehakt peterselie
  • 0.5 zak Conimex Kroepoek Cassave 75 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 649.067 kcal
Eiwitten 35.053 g
Suikers 18.758 g
Vezels 8.671 g
Verzadigde vetten 2.605 g
Natrium 986.532 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.539 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet hem af. Kook de sperziebonen 8 min. in water. Giet ze af en schep er 2 eetlepels woksaus door.

  2. Snijd ondertussen de kipfilet in grote stukken van ca. 4 cm. Pel en snijd de uien in partjes. Verhit 2 eetlepels wok olie in een wok. Roerbak de kip 3 min. Voeg de ui toe en wok nog 4 min. Schep de rest van de woksaus en peterselie erdoor en roerbak nog 1 min.

  3. Verdeel de rijst over 4 grote borden of kommen, schep de boontjes en de Lemongrass-Chilikip erbij. Geef de kroepoek er apart bij.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild