En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 649.07 kcal |
Eiwitten | 35.05 g |
Suikers | 18.76 g |
Vezels | 8.67 g |
Verzadigde vetten | 2.6 g |
Natrium | 986.53 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 10.54 g |
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet hem af. Kook de sperziebonen 8 min. in water. Giet ze af en schep er 2 eetlepels woksaus door.
Snijd ondertussen de kipfilet in grote stukken van ca. 4 cm. Pel en snijd de uien in partjes. Verhit 2 eetlepels wok olie in een wok. Roerbak de kip 3 min. Voeg de ui toe en wok nog 4 min. Schep de rest van de woksaus en peterselie erdoor en roerbak nog 1 min.
Verdeel de rijst over 4 grote borden of kommen, schep de boontjes en de Lemongrass-Chilikip erbij. Geef de kroepoek er apart bij.