Gewokte knoflookbami met garnalen en paksoi

Gewokte knoflookbami met garnalen en paksoi

Dit kruidige bami recept is snel en eenvoudig. Door de korte bereidingstijd van de garnalen en het wokken heb je in korte tijd een bami goreng op tafel staan met garnalen en paksoi. Eet smakelijk! 
10 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 125 g Conimex Wok Noedels
  • 600 g paksoi
  • 2 teentjes knoflook
  • 0.5 citroen
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 400 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 1 bakje Conimex Boemboe Bami Goreng

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 358.86 kcal
Eiwitten 19.207 g
Suikers 9.596 g
Vezels 2.781 g
Verzadigde vetten 3.839 g
Natrium 1523.868 mg
Fat Per Nutrient Basis 15.733 g

Bereidingswijze

  1. Kook de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  2. Snijd de paksoi in reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Snijd de citroen in 4 partjes.

  3. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en roerbak de grote garnalen 5 min.. Neem de garnalen met een schuimspaan uit de pan. Voeg de paksoi en de knoflook toe en wok 3 min. Voeg de Conimex boemboe bami goreng en 100 ml heet water toe en roerbak nog 2 min. Schep de mie en de garnalen erdoor en warm goed door.

  4. Verdeel de bami over 4 kommen of borden. Leg de partjes citroen erbij en knijp wat citroensap over de bami heen.

Meer heerlijke recepten