Gewokte kip met spitskool, bieslook en rijst

Gewokte kip met spitskool, bieslook en rijst

Deze gewokte kip met spitskool staat binnen 20 minuten op tafel. Met gebakken kip, gewokte spitskool in een Conimex woksaus zoete soja. Lekker met knapperige kroepoek naturel en Sambal Brandal. 
20 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 400 gram witte rijst
  • 1 kleine spitskool (circa 600 gram)
  • 400 gram kipreepjes
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Zoete Soja
  • 2 eetlepels fijngeknipt bieslook

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 675.48 kcal
Eiwitten 32.07 g
Suikers 22.72 g
Vezels 4.19 g
Verzadigde vetten 3.35 g
Natrium 985.97 mg
Fat Per Nutrient Basis 14.79 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken. Snijd ondertussen de spitskool in kleine stukjes.

  2. Verhit een wok, voeg de Conimex Wok Olie toe en wok de kip 5 min. Voeg de spitskool toe en roerbak nog 6 min. Voeg de woksaus Zoete Soja toe en warm goed door. Voeg op het laatst de bieslook toe.

  3. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de gewokte kip met spitskool en bieslook erover.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild