En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 614.629 kcal |
Eiwitten | 34.035 g |
Suikers | 12.303 g |
Vezels | 5.305 g |
Verzadigde vetten | 5.175 g |
Natrium | 846.56 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 24.21 g |
Snijd de Chinese kool in smalle repen. Pel en snipper de teentjes knoflook.
Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex Wok Olie toe en roerbak de kip 4 min. Voeg de Chinese kool toe en roerbak 4 min. Voeg de Conimex woksaus Hoisin toe en warm goed door. Voeg op het laatst de cashewnoten toe.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af. Verhit een eetlepel wok olie in en klein koekenpannetje en bak hierin de knoflook 1 min. Schep de knoflook en 2 el bieslook door de noedels.
Verdeel de noedels over 4 grote kommen of borden en schep de geroerbakte Hoisin kip met Chinese kool erover. Bestrooi met de rest van de bieslook.