En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 532.34 kcal |
Eiwitten | 10.03 g |
Suikers | 4.01 g |
Vezels | 3.68 g |
Verzadigde vetten | 12.71 g |
Natrium | 17.57 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 22.13 g |
Kook de rijst. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de paksoi in de lengte doormidden en snij deze daarna grof. Snij de ui in ringen.
Verhit in een wok of koekenpan twee eetlepels Conimex wok olie en roerbak als eerste de broccoli 2 minuten, voeg de dan de paksoi en uien toe en roerbak deze ook nog 2 à 3 minuten mee, blus af met twee eetlepels water.
Breng de kokosmelk, 100 ml en de currypaste in een pan al roerende aan de kook en laat dit ongeveer 2 minuten zachtjes koken. Voeg de broccoli, ui en paksoi toe en verhit deze nog even kort mee.
Serveer de curry met de gekookte rijst.