Gewokte groenten in Rode curry

Gewokte groenten in rode curry

Lekkere bloemkool en broccoli in pittige curry saus. Dit gerecht is pittig en vol van smaak door de Conimex Thaise Rode Curry paste. Dit heerlijke vegetarische Aziatische gerecht wordt geserveerd met witte rijst en 2 handjes pinda's. 
15 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 stronk broccoli
  • 1 ui
  • 200 g rijst
  • 400 ml kokosmelk light
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste
  • 2 handjes pinda's

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 489.022 kcal
Eiwitten 12.624 g
Suikers 5.391 g
Vezels 5.008 g
Verzadigde vetten 8.857 g
Natrium 39.44 mg
Fat Per Nutrient Basis 24.358 g

Bereidingswijze

  1. Snij de bloemkool en broccoli in roosjes, en snipper de ui.

  2. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie, roerbak hierin de ui, de bloemkool en de broccoli gaar.

  4. Voeg de Conimex Thaise Rode Curry en kokosmelk toe. Roer het geheel goed door en laat het nog ca. 1 minuut zacht koken

  5. Serveer de Gewokte groenten in rode curry met rijst en bestrooi met 2 handjes pinda's.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild