Gewokte five spice noedels met paddenstoelen en amandelen

Gewokte five spice noedels met paddenstoelen en amandelen

Lekker en eenvoudig vegetarisch noedel gerecht met five spice saus en gewokte paddenstoelen, prei en paprika. De gehakte amandelen geven dit gerecht een heerlijke smaak en een lekker bite. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 1 zak Conimex Wok Noedels
  • 2 teentjes knoflook
  • 75 gram ongezouten amandel
  • 3 preien
  • 2 gele paprika's
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 300 gram champignons
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Five Spice

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 529.09 kcal
Eiwitten 13.97 g
Suikers 19.1 g
Vezels 5.04 g
Verzadigde vetten 5.63 g
Natrium 1079.12 mg
Fat Per Nutrient Basis 24.86 g

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken.

  2. Pel en hak ondertussen de knoflook fijn. Hak de amandelen grof. Snijd de preien in halve ringen, snijd de paprika’s in stukjes en snijd de champignons in vieren.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de paprika 2 min. Voeg de prei, de paddenstoelen en de knoflook toe en wok 4 min. Schep de amandelen erdoor en wok 1 min. Voeg de noedels en de Conimex Woksaus Five Spice toe en wok nog 2 min. Verdeel over 4 borden of kommen.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild