En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 529.09 kcal |
Eiwitten | 13.97 g |
Suikers | 19.1 g |
Vezels | 5.04 g |
Verzadigde vetten | 5.63 g |
Natrium | 1079.12 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 24.86 g |
Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
Pel en hak ondertussen de knoflook fijn. Hak de amandelen grof. Snijd de preien in halve ringen, snijd de paprika’s in stukjes en snijd de champignons in vieren.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de paprika 2 min. Voeg de prei, de paddenstoelen en de knoflook toe en wok 4 min. Schep de amandelen erdoor en wok 1 min. Voeg de noedels en de Conimex Woksaus Five Spice toe en wok nog 2 min. Verdeel over 4 borden of kommen.