En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 149.85 kcal |
Eiwitten | 9.17 g |
Suikers | 4.43 g |
Vezels | 5.01 g |
Verzadigde vetten | 1.3 g |
Natrium | 2112.73 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 7.43 g |
Zet een wok op hoog vuur en schenk 1 eetlepel wokolie in de pan. Roerbak de champignons totdat ze beginnen te kleuren. Temper het vuur en roerbak 1 eetlepel gember paste mee. Blus het af met 100 ml sojasaus en voeg de rasp en sap van de limoenen, het citroengras, de munt en koriander toe en laat ca. 3 minuten zachtjes pruttelen.
Doe alles over in een schaal en laat in de koelkast afkoelen en op smaak komen. Neem eventueel de kruidentakjes en de sereh vlak voor het serveren uit de schaal. Serveer ze bij een poke bowl of in een noedelsalade. Of geef de gemarineerd gebakken champignons warm bij een Miso ramen of Pho soep.