gado gado

Gado Gado

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Deze heerlijke Gado Gado garneer je met satésaus 
15 min
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 1 kleine winterpeen
  • 1 komkommer
  • 125 g tauge
  • 1 kleine spitskool
  • 150 g sperzieboon
  • 2 eieren

Satésaus

  • 1 pot Conimex Javaanse Pinda Satésaus
  • 250 ml water

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 340.829 kcal
Eiwitten 14.842 g
Suikers 20.96 g
Vezels 7.531 g
Verzadigde vetten 3.18 g
Natrium 627.798 mg
Fat Per Nutrient Basis 16.738 g

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen kort. Halveer de komkommer in de lengte en snijd deze in plakjes. Snijd de spitskool en wortel in dunne reepjes.

  2. Kook de eieren 7 à 8 minuten. Bereid de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Dresseer de groenten op een bord. Serveer de satésaus in een bakje ernaast of schenk deze over de groenten heen. Snijd de eieren in vier kwarten en verdeel over de borden.

  4. Eetsmakelijk!

Gele Curry Kip 4122 square

Van restjes naar recept!

Help voedselverspilling te voorkomen! Heb je nog restjes in huis en weet je niet goed wat je ermee moet maken? Maak dan een foto van alle ingrediënten die je nog in huis hebt, dan stellen wij lekkere recepten voor waar je deze ingrediënten nog goed voor kan gebruiken.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild