Gado Gado

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Gado Gado betekent letterlijk groenten met satésaus. Deze heerlijke Gado Gado salade, serveer je met de Conimex satésaus. 
15 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 1 kleine winterpeen
  • 1 komkommer
  • 125 g tauge
  • 1 kleine spitskool
  • 150 g sperzieboon
  • 2 eieren

Satésaus

  • 1 bakje Conimex Javaanse Pinda Satésaus 292g
  • 250 ml water

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 450.579 kcal
Eiwitten 17.742 g
Suikers 27.71 g
Vezels 8.556 g
Verzadigde vetten 4.18 g
Natrium 908.048 mg
Fat Per Nutrient Basis 23.038 g

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen kort. Halveer de komkommer in de lengte en snijd deze in plakjes. Snijd de spitskool en wortel in dunne reepjes.

  2. Kook de eieren 7 à 8 minuten. Bereid de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Dresseer de groenten op een bord. Serveer de satésaus in een bakje ernaast of schenk deze over de groenten heen. Snijd de eieren in vier kwarten en verdeel over de borden.

  4. Eetsmakelijk!

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild