Gado gado met rijstnoedels

Gado Gado met rijstnoedels

Met Gado Gado recepten kun je oneindig variëren. Het hoofdbestandsdeel zijn gewokte groenten en natuurlijk de heerlijke Conimex satésaus. 
25 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 250 g Conimex Rijstnoedels 2mm
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • 1 spitskool
  • 150 g bimi
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 pot Conimex Pindasaus Mild
  • 1 handje pinda's

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 715.56 kcal
Eiwitten 17.57 g
Suikers 41.13 g
Vezels 8.55 g
Verzadigde vetten 4.19 g
Natrium 945.58 mg
Fat Per Nutrient Basis 25.64 g

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika en de spitskool in smalle reepjes. Snij de rode ui in dunne, halve ringen. Halveer de bimi, zodat deze makkelijk te wokken is.

  2. Kook de Conimex rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de bimi, de paprika en de rode ui ca. 3 min.

  4. Verwarm de Conimex satésaus Mild, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Serveer de rijstnoedels op een bord met de spitskool, de gewokte groenten en de Conimex satésaus Mild.

  6. Bestrooi met een handje pinda's.

Meer heerlijke recepten