En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 856.56 kcal |
Eiwitten | 23.57 g |
Suikers | 9.12 g |
Vezels | 8.36 g |
Verzadigde vetten | 12.19 g |
Natrium | 1318.09 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 36.76 g |
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng in een kom de eieren met de omeletmix (uit het pakje Conimex mix voor Foe Yong Hai) en 5 el koud water. Goed kloppen. Verhit een scheutje Conimex Wok Olie in een koekenpan, voeg het eiermengsel toe. Bak de omelet ca. 8 min totdat de bovenkant wat droog wordt.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 5 min. op een hoog vuur. Voeg de helft van de koriander toe.
Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 2.5 dl water en de sausmix (uit het pakje Conimex mix voor Foe Yong Hai). Kook de saus al roerende 1 min. Roer de rest van de koriander erdoor.
Leg de omelet op een schaal en schep de groentevulling erop. Sla de omelet dubbel en schenk de warme saus erover. Geef de rijst erbij.