Citrusdip

Dipsaus met citroen

Heerlijke frisse citrusdip maak je eenvoudig en snel met dit recept en Conimex Oestersaus. In slechts 2 minuten tijd staat deze heerlijke dipsaus al op tafel. 
0 Minute
4
Mild en kindvriendelijk,Mild

Ingrediënten

  • 0.5 citroen
  • 2 dl Conimex Oestersaus
  • 2 el fijngeknipt bieslook

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 69.93 kcal
Eiwitten 2.25 g
Suikers 12.36 g
Vezels 0.15 g
Verzadigde vetten 0.01 g
Natrium 1743.6 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.08 g

Bereidingswijze

  1. Boen de citroen onder de koude kraan schoon. Rasp het gele deel van schil (het wit eronder is bitter van smaak). Pers de citroenhelft daarna uit.

  2. Roer het sap, de rasp en de bieslook met de Conimex Oestersaus tot een gladde saus.

Meer heerlijke recepten