Curry Lemongrass & Chilinoedels met Babymais

Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs

Dit lekkere vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten is snel en makkelijk te maken. Het recept is kruidig op smaak gebracht met de Conimex curry lemongrass & chili wok paste. 
12 Minutes
2
Kruidig

Ingrediënten

  • 1 prei
  • 200 g babymaïs uit blik
  • 150 g geschrapte worteltjes
  • 40 g ongezouten cashewnoten
  • 3 takjes koriander
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 300 g Conimex Wok noedels Kant en Klaar (2 porties)
  • 130 g Conimex Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili (1 zakje)

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 642.723 kcal
Eiwitten 15.303 g
Suikers 26.358 g
Vezels 10.396 g
Verzadigde vetten 3.946 g
Natrium 1614.399 mg
Fat Per Nutrient Basis 22.585 g

Bereidingswijze

  1. Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.

  2. Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.

  3. Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.

  4. Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden. Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.

Meer heerlijke recepten