En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 642.72 kcal |
Eiwitten | 15.3 g |
Suikers | 26.36 g |
Vezels | 10.4 g |
Verzadigde vetten | 3.95 g |
Natrium | 1614.4 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 22.59 g |
Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.
Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.
Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden. Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.