Conimex Vegetarische Thaise Rode Curry Met Sperziebonen En Pompoen

Conimex Vegetarische Thaise Rode Curry met pompoen en kikkererwten

Heerlijke vegetarische licht pittige Thaise Rode Curry naar Thais recept met rode chilipeper, citroengras, laos en knoflook. 
10 Minutes
3
Mild

Ingrediënten

  • 200 g sperziebonen
  • 400 g pompoen in blokjes gesneden
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Rode Curry Paste 90 g
  • 200 g kikkererwten uitgelekt
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 799.68 kcal
Eiwitten 24.5 g
Suikers 12.87 g
Vezels 13.55 g
Verzadigde vetten 13.23 g
Natrium 33.6 mg
Fat Per Nutrient Basis 26.19 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen.

  3. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de ui en pompoen ca. 5 min in de wok olie op middelhoog vuur.

  5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water toe Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de pompoen gaar is.

  6. Voeg de sperziebonen en kikkererwten toe en warm goed door.

  7. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten