En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 799.68 kcal |
Eiwitten | 24.5 g |
Suikers | 12.87 g |
Vezels | 13.55 g |
Verzadigde vetten | 13.23 g |
Natrium | 33.6 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.19 g |
Kook de rijst.
Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen.
Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
Bak de ui en pompoen ca. 5 min in de wok olie op middelhoog vuur.
Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water toe Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de pompoen gaar is.
Voeg de sperziebonen en kikkererwten toe en warm goed door.
Serveer de curry met de gekookte rijst.