Conimex Vegetarische Thaise Rode Curry met Kikkererwten, Boontjes en babymaïs

Heerlijke licht pittige vegetarische Thaise Rode Curry met kikkererwten, boontjes en babymaïs naar Thais recept met rode peper, citroengras, laos en knoflook. 
10 min
3
Mild

Ingrediënten

  • 200 g kikkererwten uitgelekt
  • 150 g babymaïs
  • 200 g sperziebonen
  • 200 ml kokosmelk
  • 15 g koriander
  • 1 ui
  • 30 g pinda's
  • 225 g pandanrijst
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 zakje Conimex Rode Curry Paste 90 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 864.46 kcal
Eiwitten 27.72 g
Suikers 12.76 g
Vezels 14.44 g
Verzadigde vetten 13.89 g
Natrium 84.04 mg
Fat Per Nutrient Basis 31.4 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen en de babymaïs.

  3. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de ui 3 min in de wok olie.

  5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water, kikkererwten, sperziebonen en babymaïs toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst.

  7. Bestrooi de curry met pinda's en koriander.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild