En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 864.46 kcal |
Eiwitten | 27.72 g |
Suikers | 12.76 g |
Vezels | 14.44 g |
Verzadigde vetten | 13.89 g |
Natrium | 84.04 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 31.4 g |
Kook de rijst.
Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen en de babymaïs.
Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
Bak de ui 3 min in de wok olie.
Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water, kikkererwten, sperziebonen en babymaïs toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.
Bestrooi de curry met pinda's en koriander.