Conimex Vegetarische Thaise Groene Curry Met Oesterzwammen En Broccoli

Conimex Vegetarische Thaise Groene Curry met Oesterzwammen en Broccoli

Heerlijke licht pittige vegetarische Thaise Groene Curry met oesterzwammen en broccoli naar Thais recept met groene peper, limoenblad en komijn. 
10 Minutes
3
Mild

Ingrediënten

  • 150 g champignons of oesterzwammen
  • 200 g bimi of broccoli
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Groene Curry Paste 90 g
  • 200 g kikkererwten uitgelekt
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 798.1 kcal
Eiwitten 23.86 g
Suikers 12.09 g
Vezels 12.89 g
Verzadigde vetten 12.99 g
Natrium 47.11 mg
Fat Per Nutrient Basis 27.87 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de champignons of scheur de oesterzwammen in reepjes. Snij de ui in halve ringen. Snij de bimi in stukken of de broccoli in roosjes.

  3. Bak de champignons of oesterzwammen ca. 3 min. in de wok olie op middelhoog vuur.  Voeg de ui en de bimi of broccoli toe en bak nog ca. 3 min.

  4. Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water en de kikkererwten toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  5. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten