Conimex Thaise Vegetarische Gele Curry met broccoli en zoete aardappel

Heerlijke milde Thaise Gele Curry met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook. 
10 min
3
Mild

Ingrediënten

  • 200 g broccoli
  • 300 g zoete aardappel
  • 150 g mais uitgelekt
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Gele Curry Paste 90 g
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 handje pinda's ongezouten

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 694.39 kcal
Eiwitten 13.26 g
Suikers 9.81 g
Vezels 6.87 g
Verzadigde vetten 13.61 g
Natrium 46.1 mg
Fat Per Nutrient Basis 31.08 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst

  2. Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes

  3. Kook de broccoli ca. 5 min. voor

  4. Bak de ui en zoete aardappel ca. 5 min. in de wok olie op middelhoog vuur.

  5. Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water, mais en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de aardappel gaar is.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met de pinda's.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild