Conimex Thaise Groene Curry met kip en sperziebonen

Heerlijke licht pittige Thaise Groene Curry naar Thais recept met groene peper, limoenblad en komijn. 
10 min
3
Mild

Ingrediënten

  • 250 g kipfilet blokjes
  • 200 g sugar snaps of sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Groene Curry Paste 90 gram
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 693.2 kcal
Eiwitten 27.08 g
Suikers 6.68 g
Vezels 4.61 g
Verzadigde vetten 14.74 g
Natrium 70.27 mg
Fat Per Nutrient Basis 31.28 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps of sperziebonen.

  3. Kook de sugar snaps of sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.

  5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water en sugar snaps of sperziebonen toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild