En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 652.99 kcal |
Eiwitten | 29.58 g |
Suikers | 5.47 g |
Vezels | 4.0 g |
Verzadigde vetten | 5.84 g |
Natrium | 647.52 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 32.07 g |
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Roer 1 eetlepel van de maïzena met 1 eetlepel sojasaus tot een glad papje en schep het door de kip.
Verhit op hoog vuur 2 eetlepels wokolie in een koekenpan en roer de kip nogmaals goed door. Bak de kip al omscheppend lichtbruin en gaar. Schep de kip uit de pan op een bord.
Verhit 1 eetlepel wokolie in dezelfde pan en roerbak de ui, bleekselderij en haricots verts ca. 5 minuten. Temper het vuur en voeg dan de bamboescheuten, 1 eetlepel geraspte gember, 1 eetlepel oestersaus, 3 eetlepels water en de 1 theelepel sesamolie toe en laat alles met een deksel op de pan ca. 1 minuut zachtjes sudderen.
Roer ½ eetlepel maïzena met 1 eetlepel water tot een glad papje en voeg het al roerend aan het gerecht toe. Schep de kip en de cashewnoten erdoor en warm al omscheppend goed door. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer direct met de witte rijst.