Cah Brocolli

Cah Brokoli

Een echt authentiek recept! De Bango Zoete Dikke Ketjap en de sojasaus geven dit gerecht een zoet zoute smaak. Lekker pittig voor echte liefhebbers van de Indonesische keuken. Tip: Combineer dit recept met Sambal Goreng Tempé. 
25 Minutes
4

Ingrediënten

  • 2 stronken broccoli
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers
  • 4,5 eetlepels Conimex Bango ketjap
  • 3 eetlepels lichte sojasaus
  • 1 theelepel zout
  • 300 g witte rijst
  • 3 eetlepels Conimex Wokolie

Bereidingswijze

  1. Maak de broccoli schoon en snijd deze in kleine roosjes. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Snijd de drie teentjes knoflook en de twee rode pepers fijn. Meng 4,5 eetlepels Bango ketjap, 3 eetlepels lichte sojasaus, de gesneden knoflook en rode pepers en 1 theelepel zout met 3 eetlepels water.

  3. Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de broccoli toe en roerbak dit een klein minuutje. Blus het geheel met het ketjap mengsel en verhit nog even goed door.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild