Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Biefstuk recept uit de Thaise keuken. Geroerbakte biefstukreepjes recept met bimi en paprika en een overheerlijke Conimex Lemongrass, Coconut & Chili Wok Paste geserveerd met Conimex Woknoedels. Een makkelijk snel recept voor 2 personen. 
6 Minutes
2
Kruidig

Ingrediënten

  • 0.5 pak Conimex Wok Noedels
  • 150 g biefstuk (puntjes)
  • 1 rode paprika
  • 200 g bimi
  • 3 takjes gewone verse basilicum (of verse Thaise basilicum)
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Lemongrass, Coconut & Chili

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 645.51 kcal
Eiwitten 22.44 g
Suikers 20.96 g
Vezels 4.29 g
Verzadigde vetten 11.98 g
Natrium 1355.45 mg
Fat Per Nutrient Basis 28.86 g

Bereidingswijze

  1. Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.

  2. Snijd de biefstuk in hele kleine stukjes, de paprika in reepjes en grote bimi eventueel iets kleiner. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes van de gewone basilicum in kleine stukjes.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de paprika en bimi 3-4 min. tot de bimi gaar, maar nog wel stevig is. Schuif naar 1 kant van de pan. Voeg eventueel ½ el extra wok olie, de stukjes basilicumsteel en de biefstuk toe en roerbak 1 min.

  4. Zet het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe en meng alles door elkaar. Schep dan de noedels en de basilicumblaadjes erbij en meng goed en warm nog even door. Schep de biefstuk met Kokos & Chilinoedels in 2 grote kommen of op diepe borden.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild