En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 776.04 kcal |
Eiwitten | 36.31 g |
Suikers | 16.57 g |
Vezels | 13.25 g |
Verzadigde vetten | 9.86 g |
Natrium | 1224.87 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 37.9 g |
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de paprika in reepjes en de helft van de lente-uien in ringen. Hak de rest van de lente-uitjes en de pinda's fijn. Meng het rundergehakt met de pinda's, de gehakte lente-ui en 1 eetlepel Conimex sweet chilisaus.
Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en bak het gehakt 5 min. Roer het tussentijds telkens rustig om zodat de stukjes gehakt vrij groot blijven. Voeg vervolgens de paprika en de wortel toe en roerbak 3 min. mee. Roer de Conimex kruidenmix voor bahmi, de uienringetjes en 2 eetlepel sweet chili saus erdoor en wok 1 min. schep de mie erbij en warm goed door.
Verdeel de bahmi over 4 kommen of borden.