Bami Sweet Chili met lenteui & Seroendeng

Bami Sweet Chili met lente ui en Pinda's

Dit bami recept met rundvlees en lente ui is een zalig en frisse bami met veel kleur. De pinda's en sweet chili saus maken er een kruidige en oosterse maaltijd van. Eet smakelijk! 
20 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 250 g Conimex Volkoren Noodles
  • 3 paprika's (3 kleuren)
  • 1 bosje lente-uien
  • 350 g rundergehakt
  • 3 handjes pinda's
  • 3 el sweet chili saus
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 200 g wortelreepjes
  • 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 776.04 kcal
Eiwitten 36.31 g
Suikers 16.57 g
Vezels 13.25 g
Verzadigde vetten 9.86 g
Natrium 1224.87 mg
Fat Per Nutrient Basis 37.9 g

Bereidingswijze

  1. Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de paprika in reepjes en de helft van de lente-uien in ringen. Hak de rest van de lente-uitjes en de pinda's fijn. Meng het rundergehakt met de pinda's, de gehakte lente-ui en 1 eetlepel Conimex sweet chilisaus.

  2. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en bak het gehakt 5 min. Roer het tussentijds telkens rustig om zodat de stukjes gehakt vrij groot blijven. Voeg vervolgens de paprika en de wortel toe en roerbak 3 min. mee. Roer de Conimex kruidenmix voor bahmi, de uienringetjes en 2 eetlepel sweet chili saus erdoor en wok 1 min. schep de mie erbij en warm goed door.

  3. Verdeel de bahmi over 4 kommen of borden.

Bami Sweet Chili met lenteui & Seroendeng

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild