En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 488.578 kcal |
Eiwitten | 29.156 g |
Suikers | 9.853 g |
Vezels | 9.561 g |
Verzadigde vetten | 4.311 g |
Natrium | 274.089 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 16.662 g |
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.
Snijd ondertussen de biefstuk in plakjes. Meng het vlees met de kruidenmix uit het pakje Conimex mix voor bami speciaal, 2 eetlepels Conimex wok olie, 5 eetlepels Conimex ketjap manis en de uitgeperste teentjes knoflook. Laat het minstens 5 minuten marineren.
Verhit een wok, schenk er 2 eetlepels wok olie in en wok hierin de biefstuk ca. 2 minuten. Roerbak dan de wokgroenten 5 minuten mee. Meng eerst de groentemix uit het pakje, 1 dl water en een eetlepel ketjap door de groenten en vervolgens de noodles en de basilicum. Wok het gerecht nog 2 minuten.
Schep de noodles in 4 diepe borden en serveer.