Bahmi shii-take-komijn & Smaakmaker Seroendeng

Bami shiitake en Seroendeng

Dit kruidige bami recept met shiitake paddenstoelen en komijn is een verrukkelijke maaltijd. De Chinese kool en chipolata worsten vormen een zalige combinatie met de djintan en de ketjap manis die de smaak van dit gerecht verzorgen. 
20 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 250 g Conimex Eiermie
  • 3 kleine uien
  • 400 g chinese kool
  • 150 shiitakes
  • 300 g verse chipolata worsten (runder)
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 1 el Conimex Djintan
  • 1 el Conimex Ketjap Manis
  • 1 pakje Conimex mix voor Bami Speciaal
  • 6 el Conimex Seroendeng

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 851.65 kcal
Eiwitten 40.23 g
Suikers 27.16 g
Vezels 25.77 g
Verzadigde vetten 11.5 g
Natrium 868.58 mg
Fat Per Nutrient Basis 34.63 g

Bereidingswijze

  1. Kook de Chinese eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Pel de uien. Snijd de uien elk in 8 partjes, de Chinese kool in stukjes, de shiitakes in vieren en de chipolata worsten in plakjes.

  2. Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en roerbak de plakjes worst met de uienpartjes en 0.5 eetlepel Conimex djintan 4 min. Voeg de Conimex ketjap manis toe en verwarm 1 min. voeg de Chinese kool, de shiitakes en nog 0.5 eetlepel djintan toe en wok deze 2 min. mee. Voeg de groentemix uit het pakje Conimex mix voor bami speciaal en 100 ml water toe en wok nog 5 min.

  3. Schep de Conimex seroendeng, de mie en de kruidenmix uit het pakje erdoor en roerbak nog 3 min.. Verdeel de bami over 4 kommen of borden.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild