En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 660.51 kcal |
Eiwitten | 33.32 g |
Suikers | 21.42 g |
Vezels | 10.28 g |
Verzadigde vetten | 5.0 g |
Natrium | 1389.12 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.07 g |
Pel en snijd de uien in kleine partjes. Snijd de hamlappen in blokjes. Meng de vleesblokjes met de uienpartjes, de Conimex ketjap manis en 1 eetlepel Conimex wok olie. Rijg om en om aan de satéstokjes. Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Gril de saté in een grillpan rondom bruin en gaar, ca. 10 min. Verhit ondertussen een wok, voeg een eetlepel wok olie toe en roerbak de groenten 3 min. Voeg de Conimex boemboe bahmi goreng en 100 ml heet water toe en roerbak nog 2 min. Schep de noodles en de helft van de sesamzaadjes erdoor en laat goed doorwarmen.
Verwarm de Conimex pinda satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de bahmi over 4 kommen of borden. Leg de saté ernaast, schep er wat satésaus over en bestrooi met de rest van de sesamzaadjes. Geef de rest van de satésaus er apart bij.