Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 461.762 kcal |
Eiwitten | 12.742 g |
Suikers | 10.071 g |
Vezels | 4.426 g |
Verzadigde vetten | 6.441 g |
Natrium | 1158.591 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 21.3 g |
Snij de broccoli in roosjes en dop de sperziebonen en halveer deze. Snij de rode ui in halve ringen.
Kook de Conimex Woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng een pan ruim water aan de kook en kook de broccoli en sperziebonen in 4 min. beetgaar.
Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de rode ui 2 min. en voeg de broccoli en sperziebonen toe en bak nog ca. 1 min. goed door.
Klop de eieren en de Conimex Sambal Badjak door elkaar en schenk dit in de wok. Roer tot het ei is gestold.
Meng vervolgens 100 ml water en de Conimex Boemboe Bami Goreng erdoor.
Meng het groenten-eimengsel met de woknoedels en roerbak het geheel nog ca. 2 min. door.