En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 774.36 kcal |
Eiwitten | 25.63 g |
Suikers | 34.19 g |
Vezels | 10.4 g |
Verzadigde vetten | 5.9 g |
Natrium | 1847.84 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 34.7 g |
Leg de satéprikkers 30 minuten in water.
Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ca. 3 bij 3 cm. Marineer de tofu in de Conimex marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking en voeg 1 tl. sambal Oelek toe. Snij de lente-ui in smalle ringetjes.
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.
Verhit een wok met 2 el wokolie, en roerbak het bami groentepakket ca. 2 min. Volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de Conimex satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking en voeg 1 tl sambal Oelek toe. Serveer de tofusaté met de satésaus. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.
Serveer de tofusaté samen met de Bami Goreng en Bali kroepoek.