En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 831.39 kcal |
Eiwitten | 26.8 g |
Suikers | 38.21 g |
Vezels | 11.37 g |
Verzadigde vetten | 6.08 g |
Natrium | 1915.03 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 35.48 g |
Leg de satéprikkers 30 minuten in water.
Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ca. 3 bij 3 cm. Marineer de tofu in de Conimex hot marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui in smalle ringetjes.
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.
Verhit een wok met 2 el wokolie, en roerbak het bami groentepakket ca. 2 min. Volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de Conimex pittige satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking en meng als laatst de mango door de saus. Serveer de satésaus met de tofusaté. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.
Serveer de tofusaté samen met de Bami Goreng en Bali kroepoek.