En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 614.515 kcal |
Eiwitten | 33.515 g |
Suikers | 13.339 g |
Vezels | 9.602 g |
Verzadigde vetten | 9.524 g |
Natrium | 1528.302 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.145 g |
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Meng ondertussen de Conimex mix voor bami goreng met 100 ml kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan. Snijd ondertussen de spitskool in reepjes.
Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en roerbak het rundergehakt en de spitskool 5 minuten. Roer de gewelde mix erdoor. Voeg de Conimex sambal badjak, de Conimex ketjap manis en de noodle toe en warm goed door.
Verdeel de bahmi over 4 grote borden en bestrooi met de Conimex gebakken uitjes.