Bahmi goreng met gehakt, spitskool & Smaakmaker Sambal Badjak

Bami goreng met gehakt, spitskool & Sambal Badjak

Deze bami goreng met gehakt, spitskool & sambal badjak is een heerlijk gevuld bamigerecht. Het recept is redelijke eenvoudig door de weinige ingrediënten in dit bami recept. 
20 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 250 g Conimex Volkoren Noodles
  • 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
  • 1 spitskool
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 400 g rundergehakt
  • 1 el Conimex Sambal Badjak
  • 2 el Conimex Ketjap Manis
  • 6 el Conimex Gebakken uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 614.515 kcal
Eiwitten 33.515 g
Suikers 13.339 g
Vezels 9.602 g
Verzadigde vetten 9.524 g
Natrium 1528.302 mg
Fat Per Nutrient Basis 25.145 g

Bereidingswijze

  1. Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  2. Meng ondertussen de Conimex mix voor bami goreng met 100 ml kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan. Snijd ondertussen de spitskool in reepjes.

  3. Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en roerbak het rundergehakt en de spitskool 5 minuten. Roer de gewelde mix erdoor. Voeg de Conimex sambal badjak, de Conimex ketjap manis en de noodle toe en warm goed door.

  4. Verdeel de bahmi over 4 grote borden en bestrooi met de Conimex gebakken uitjes.

Meer heerlijke recepten