Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 646.213 kcal |
Eiwitten | 29.616 g |
Suikers | 15.867 g |
Vezels | 1.752 g |
Verzadigde vetten | 4.073 g |
Natrium | 1323.716 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 14.748 g |
Snij de hamlappen in reepjes. Meng het vlees met 0,5 el citroensap, 6 el Conimex ketjap manis, 2 tl gemberpoeder, 1 tl gemalen galangawortel en eventueel wat zout en peper. Laat 10 minuten marineren.
Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit 2 el Conimex wokolie, wok het vlees op een hoog vuur gaar en krokant.
Voeg al roerende 2 dl kokend water toe aan de Conimex babi pangangsaus mix. Voeg de saus toe aan het vlees, en verwarm ca. 1 minuut mee.
Serveer de rijst, met het krokanten varkensvlees en de pangang saus.