Babi Ketjap

Babi Ketjap

Conimex Boemboe Babi Ketjap met hamlappen. De boemboe is een geconcentreerd kruidenmengsel uit Indonesië met een authentieke oosterse smaak. Is onder andere bereid met sojasaus en gember. Kortom: een verrukkelijk vleesgerecht uit de Indonesische keuken, 
20 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 350 g hamlappen (in blokjes)
  • 95 g Conimex Boemboe Babi Ketjap

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 243.483 kcal
Eiwitten 16.416 g
Suikers 8.341 g
Vezels 0.214 g
Verzadigde vetten 3.067 g
Natrium 532.695 mg
Fat Per Nutrient Basis 14.615 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het vlees gaar.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Babi Ketjap en 200 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.

  3. Laat 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild