Aziatische Gado Gado bowl

Aziatische Gado Gado bowl

Gado Gado is een Indonesisch groentegerecht en bestaat vaak uit een mix van groenten, een (gebakken) ei, pindasaus en verkruimelde kroepoek. Heerlijk als side dish, maar ook als bowl. In mooie kommen, met rijst en garnering erbij.\r\nBijna te mooi om op te eten. 
20 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 350 g jasmijnrijst
  • 4 eieren
  • 200 g aspergebroccoli
  • 300 g bloemkoolroosjes
  • 1 spitskool
  • 150 g tauge
  • 200 g sojabonen
  • 1 tl Conimex Laos
  • 1 el Conimex Sojasaus
  • 1 scheutje Conimex Wokolie
  • 1 pot Conimex Satésaus Mild 400g
  • Conimex Gebakken uitjes
  • Conimex Kroepoek klein naturel
  • sesamzaadjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 936.38 kcal
Eiwitten 34.77 g
Suikers 39.53 g
Vezels 11.18 g
Verzadigde vetten 5.16 g
Natrium 1080.4 mg
Fat Per Nutrient Basis 26.54 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.

  2. Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken en pel ze.

  3. Halveer de aspergebroccoli in de lengte. Snij de spitskool in dunne reepjes.

  4. Verhit wat wokolie in een wokpan en roerbak de aspergebroccoli, de bloemkoolroosjes en spitskool 4-5 minuten op hoog vuur. Voeg hier de laos, 1 el sojasaus en 1 el water aan toe en bak kort mee.

  5. Voeg de taugé nog een ½ minuut toe en laat de groenten dan afkoelen.

  6. Maak de pindasaus volgens de instructies op de verpakking.

  7. Verdeel de rijst over de kommen. Schep de groenten en de sojaboontjes erover. Serveer met pindasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en Kroepoek Naturel.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild