Ajam Paniki

De lekkerste Ajam Paniki maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Boemboe Ajam Paniki. Deze boemboe is een verrukkelijke geconcentreerde kruidenmengsel uit Indonesie met authentieke oosterse smaak. Op basis van gebakken pepers en citroengras. 
15 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 350 g kipfilet (in blokjes)
  • 95 g Conimex Boemboe Ajam Paniki

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 233.515 kcal
Eiwitten 21.029 g
Suikers 7.381 g
Vezels 0.606 g
Verzadigde vetten 2.311 g
Natrium 555.813 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.282 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin de kipfilet gaar.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Ajam Paniki en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 10-15 minuten sudderen op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten