Ajam Paniki

De lekkerste Ajam Paniki maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Boemboe Ajam Paniki. Deze boemboe is een verrukkelijke geconcentreerde kruidenmengsel uit Indonesie met authentieke oosterse smaak. Op basis van gebakken pepers en citroengras. 
15 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 350 g kipfilet (in blokjes)
  • 95 g Conimex Boemboe Ajam Paniki

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 233.52 kcal
Eiwitten 21.03 g
Suikers 7.38 g
Vezels 0.61 g
Verzadigde vetten 2.31 g
Natrium 555.81 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.28 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin de kipfilet gaar.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Ajam Paniki en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 10-15 minuten sudderen op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild