Ajam Paniki

Ajam Paniki

De lekkerste Ajam Paniki maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Boemboe Ajam Paniki. Deze boemboe is een verrukkelijke geconcentreerde kruidenmengsel uit Indonesie met authentieke oosterse smaak. Op basis van gebakken pepers en citroengras. 
15 min
4
Pittig

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 350 g kipfilet (in blokjes)
  • 95 g Conimex Boemboe Ajam Paniki

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 233.52 kcal
Eiwitten 21.03 g
Suikers 7.38 g
Vezels 0.61 g
Verzadigde vetten 2.31 g
Natrium 555.81 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.28 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin de kipfilet gaar.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Ajam Paniki en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 10-15 minuten sudderen op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild