Vegetarische Five Spice woknoedels

Vegetarisch Five Spice woknoedels

Lekkere woknoedels, een vegetarisch en snel te maken wok gerecht. De champignons, lente-uitjes en paprika worden gebakken in Conimex Wok Olie en op smaak gebracht met de heerlijke Conimex woksaus Five Spice. De cashewnoten zorgen in combinatie met de woknoedels voor een fijne bite. 
25 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 500 gram champignons
  • 1 grote rode paprika
  • 3 lente-uitjes
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 100 gram ongezouten cashewnoten
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Five Spice

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 558.6 kcal
Eiwitten 15.66 g
Suikers 17.45 g
Vezels 4.85 g
Verzadigde vetten 7.07 g
Natrium 1082.63 mg
Fat Per Nutrient Basis 26.73 g

Bereidingswijze

  1. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

  2. Verhit een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wokolie toe en wok de groenten in ca. 4 minuten beetgaar. Voeg de cashewnoten en 8-10 eetlepels Conimex woksaus Five Spice toe. Schep gedurende 1 minuut goed om.

  3. Voeg de woknoedels toe en warm alles goed door. Serveer op een bord.

Meer heerlijke recepten