Woksaus Lemongrass Chili 

175 ml

Wokken is een Chinese kooktechniek die al meer dan 2000 jaar oud is. Door de vorm van de wok wordt de hitte gelijkmatig verdeeld waardoor de ingrediënten snel gaar zijn en smaak en vitamines beter behouden blijven dan wanneer deze gekookt worden. Met deze Lemongrass Chili woksaus maak je een heerlijk fris pittig wokgerecht uit Vietnam en kan je eindeloos variëren. Combineer met Conimex Woknoedels en verse groente en maak snel een heerlijk wokgerecht.

We hebben het recept van onze woksauzen aangepast met aandacht voor suiker en zout, met net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Dit product is vegetarisch.

Water, glucosestroop, suiker, groene chilipeper 11%, zout, azijn, knoflook, citroengras 2,5%, gember, kokosnoot, gemodificeerd zetmeel, kruiden (Kaffir limoenblad, lavas), geconcentreerd limoensap, uipoeder, gistextract, rode paprika, koriander, aroma, chilipeper 0,25%, peper, raapzaadolie, KNOLSELDERIJ, voedingszuur E270, conserveermiddel E202, stabilisator E415.
per 100g
Eiwitten 7.4 g
Voedingsvezel 1.6 g
ENER-KJ 495 kJ
Suiker 4.2 g
Vetten 2.7 g
Koolhydraten 15 g
Verzadigde vetten 0.5 g
ENER- 118 kcal
Zout 0.44 g
Energie 118 kcal / 495 kJ
Selderij 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild