Wok Noedels (kant-en-klaar) 

2 x 150 g

Eettentjes zonder noedels zijn schaars in Zuidoost Azië. Door de smaak en structuur zijn noedels ideaal om mee te wokken. Ze worden direct na de tarwe-oogst gemaakt, gestoomd en verpakt. Zo blijft de smaak optimaal bewaard en plakken de noedels niet. Deze authentieke Aziatische noedels gebruik je zonder koken, zó in de wok.

Wok deze noedels nog 1 minuut mee in je favoriete Conimex Wok Paste of Saus recept en klaar!

Na openen van een portiezakje inhoud direct gebruiken.

Voorkoken niet nodig, direct in de wok.

TARWEBLOEM, water, TARWEGLUTEN, zonnebloemolie, zout, stabilisator E401, zuurteregelaar E270. E = door de E.G. goedgekeurde hulpstof.
per 100g
ENER-KJ 657 kJ
Suiker 0.1 g
Eiwitten 5.5 g
Zout 0.52 g
Vetten 0.5 g
Verzadigde vetten 0.1 g
Voedingsvezel 2.2 g
ENER- 157 kcal
Koolhydraten 32 g
Energie 157 kcal / 657 kJ
Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild