Indonesië; wat een inspiratie! Op de markt zie je verse Lomboks (chilipepers) verpletterd worden onder de ‘ulek’; de stamper waar Sambal Oelek zijn naam aan dankt.
Sambal Oelek is de klassieker onder de sambals en geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar is ook lekker in soepen, sauzen en marinades. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.
Lees hier alles over het project en de voortgang
Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-etiket | per 100g |
---|---|
Zout | 11 g |
FASAT | 0.1 g |
Eiwitr | 1.7 g |
Energie | 50 kcal |
Vetten | 0.5 g |
ENER-KJ | 209 kJ |
Koolhydraten | 8.4 g |
FIBTG | 2.8 g |
Suiker | 2.9 g |
ENER-COMBINED | 50 kcal / 209 kJ |