Pindasaus Mild (kant-en-klaar) 

400 g
Conimex Pindasaus, gemaakt volgens authentiek Indonesisch recept, is mild en kant-en-klaar. Het is de perfecte saus voor bij nasi, bami of bij een oosters wokgerecht. De Conimex Pindasaus doet het heel goed bij vlees, kip of garnalen maar is ook een verrassende smaakmaker bij andere oosterse gerechten. De kant-en-klare saus is vegetarisch en staat binnen een handomdraai op tafel. Conimex Milde Pindasaus is romig en tegelijkertijd een beetje pittig, maar altijd met dat vleugje subtiliteit. Of je nu veel van de saus gebruikt of weinig, iedereen kan ervan genieten.

Tip: ook erg lekker in combinatie met Gebakken Uitjes .
Water, PINDA 21,5%, suiker, glucosesiroop, gemodificeerd maïszetmeel, dextrose, zout, melasse, azijn, mineraalzout (kalium), ui, voedingszuur E270, sambal oelek (rode peper, zout, voedingszuur E270, conserveermiddel E202), specerijen (knoflook, gember), emulgator E322 (bevat SOJA), conserveermiddel E202, gebrande suiker, antioxidant E392.
per 100g
ENER- 273 kcal
Voedingsvezel 1.9 g
Verzadigde vetten 1.5 g
Zout 1.3 g
ENER-KJ 1144 kJ
Suiker 21 g
Eiwitten 5.3 g
Koolhydraten 38 g
Vetten 11 g
Energie 273 kcal / 1144 kJ
Soja, Pinda's, Corn and their derivatives 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild