Conimex Pindasaus, gemaakt volgens authentiek Indonesisch recept, is mild en kant-en-klaar. Het is de perfecte saus voor bij nasi, bami of bij een oosters wokgerecht. De Conimex Pindasaus doet het heel goed bij vlees, kip of garnalen maar is ook een verrassende smaakmaker bij andere oosterse gerechten. De kant-en-klare saus is vegetarisch en staat binnen een handomdraai op tafel. Conimex Milde Pindasaus is romig en tegelijkertijd een beetje pittig, maar altijd met dat vleugje subtiliteit. Of je nu veel van de saus gebruikt of weinig, iedereen kan ervan genieten.
Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.
Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.