Pindasaus Mild (kant-en-klaar) 

400 g
Conimex Pindasaus, gemaakt volgens authentiek Indonesisch recept, is mild en kant-en-klaar. Het is de perfecte saus voor bij nasi, bami of bij een oosters wokgerecht. De Conimex Pindasaus doet het heel goed bij vlees, kip of garnalen maar is ook een verrassende smaakmaker bij andere oosterse gerechten. De kant-en-klare saus is vegetarisch en staat binnen een handomdraai op tafel. Conimex Milde Pindasaus is romig en tegelijkertijd een beetje pittig, maar altijd met dat vleugje subtiliteit. Of je nu veel van de saus gebruikt of weinig, iedereen kan ervan genieten.

Tip: ook erg lekker in combinatie met Gebakken Uitjes .
Water, PINDA 21,5%, suiker, glucosesiroop, gemodificeerd maïszetmeel, dextrose, zout, melasse, azijn, mineraalzout (kalium), ui, voedingszuur E270, sambal oelek (rode peper, zout, voedingszuur E270, conserveermiddel E202), specerijen (knoflook, gember), emulgator E322 (bevat SOJA), conserveermiddel E202, gebrande suiker, antioxidant E392.
per 100g
Energie 273 kcal
FIBTG 1.9 g
FASAT 1.5 g
Zout 1.3 g
ENER-KJ 1144 kJ
Suiker 21 g
Eiwitr 5.3 g
Koolhydraten 38 g
Vetten 11 g
ENER-COMBINED 273 kcal / 1144 kJ
Soja, Pinda's, Corn and their derivatives 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild