Saté is de Indonesische naam voor geroosterd vlees, kip of garnalen geregen aan een stokje. Bij een saté hoort ook een lekkere saus, zoals deze pinda satésaus. Met deze mix van pinda's en Aziatische specerijen maak je gemakkelijk een heerlijke Indonesische pinda satésaus.
Tip: pinda satésaus is erg lekker bij een nasi, bijvoorbeeld bij deze heerlijke vegetarische Nasi Goreng met wokgroenten en jackfruit of deze pittige Nasi Goreng met spekjes.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.
per 100ml | |
---|---|
Eiwitten | 4.9 g |
Vetten | 7 g |
Suiker | 7.7 g |
ENER-KJ | 832 kJ |
Verzadigde vetten | 1.4 g |
ENER- | 198 kcal |
Zout | 1.4 g |
Koolhydraten | 29 g |
Energie | 198 kcal / 832 kJ |