Pinda Satésaus 

68 g

Saté is de Indonesische naam voor geroosterd vlees, kip of garnalen geregen aan een stokje. Bij een saté hoort ook een lekkere saus, zoals deze pinda satésaus. Met deze mix van pinda's en Aziatische specerijen maak je gemakkelijk een heerlijke Indonesische pinda satésaus.

Tip: pinda satésaus is erg lekker bij een nasi, bijvoorbeeld bij deze heerlijke vegetarische Nasi Goreng met wokgroenten en jackfruit of deze pittige Nasi Goreng met spekjes.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.

Maltodextrine, pindapasta 30% (PINDA, volledig geharde palmvet), gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, magere MELKPOEDER, zout, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, knoflookpoeder, paprika, kaliumchloride, koriander, gebrande suikerstroop, citroensappoeder, peper, galangawortel, sojasaus (SOJABOON, TARWE), aroma. Kan ei, selderij, mosterd, noten bevatten.
per 100ml
Eiwitten 4.9 g
Vetten 7 g
Suiker 7.7 g
ENER-KJ 832 kJ
Verzadigde vetten 1.4 g
ENER- 198 kcal
Zout 1.4 g
Koolhydraten 29 g
Energie 198 kcal / 832 kJ
Soja, Glutenbevattende granen, Pinda's, Melk, Mosterd, Selderij, Ei, Noten 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild