Pinda Satésaus Javaans (mild)

292 g

Saté is de Indonesische naam voor vlees, kip of garnalen, geregen aan een stokje. Deze kruidige pindasaus is gemaakt van pinda's en authentieke specerijen zoals gember, knoflook en koriander. Serveer de satésaus bijvoorbeeld bij Saté Ayam.

Tip: wil je liever een kant en klare pindasaus? Probeer dan de Pindasaus Mild.

PINDA 47%, water, suiker, dextrose, glucosestroop, zout, gemodificeerd zetmeel, specerijen (gember, komijnzaad, peper, chilipeper, fenegriek, kurkuma, uienpoeder, koriander, knoflook), raapzaadolie, gebrande suikerstroop, sojasauspoeder (SOJABOON, zout, TARWE), mineraalzout (kalium), kokospoeder, ui, emulgator E322 (bevat SOJA), maltodextrine, conserveermiddel E202, voedingszuur E330, kaffir limoenblad, aroma, zonnebloemolie.
Voedingswaarde-etiket per 100g
FASAT 1.8 g
FIBTG 2.1 g
Vetten 13 g
ENER-KJ 908 kJ
Zout 1.3 g
Koolhydraten 2.2 g
Eiwitr 5.9 g
Suiker 12 g
Energie 217 kcal
ENER-COMBINED 217 kcal / 908 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Pinda's, Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild