Pinda Satésaus Javaans (mild) 

292 g

Saté is de Indonesische naam voor vlees, kip of garnalen, geregen aan een stokje. Deze kruidige pindasaus is gemaakt van pinda's en authentieke specerijen zoals gember, knoflook en koriander. Serveer de satésaus bijvoorbeeld bij Saté Ayam.

Tip: wil je liever een kant en klare pindasaus? Probeer dan de Pindasaus Mild.

PINDA 48%, water, suiker, dextrose, glucosesiroop, zout, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen (gember, knoflook, koriander, ui, kurkuma, fenegriek, peper, komijnzaad, chili), raapzaadolie, gebrande suikersiroop, sojasaus (SOJABOON, TARWE, zout), mineraalzout (kalium), kokos, ui, emulgator E322 (bevat SOJA), maltodextrine, conserveermiddel E202, voedingszuur E330, limoenblad, aroma, zonnebloemolie.
per 100g
Verzadigde vetten 2 g
Voedingsvezel 2.1 g
Vetten 13 g
ENER-KJ 908 kJ
Zout 1.3 g
Koolhydraten 19 g
Eiwitten 5.9 g
Suiker 12 g
ENER- 218 kcal
Energie 218 kcal / 908 kJ
Pinda's, Soja, Glutenbevattende granen, Corn and their derivatives, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild