Mix voor Kip Kerrie Madras 

55 g

Kip Kerrie Madras is een mild Indiaas gerecht met kip in kerriesaus en veel verse groenten. Deze mix voor Kip Kerrie Madras bestaat uit twee elementen: een marinademix en een sausmix. Marineer de kip een kwartiertje in de marinademix zodat de milde smaken van de verschillende kruiden en specerijen worden opgenomen. Kook de rijst, roerbak de kipfilet en groenten en maak het gerecht vervolgens af met de kerrie sausmix. Zo zet je in een handomdraai een lekker Aziatisch gerecht op tafel.

Tip: garneer met wat pinda's voor een lekkere crunch en serveer er cassave kroepoek bij.

Sausmix: Suiker, aardappelzetmeel, TARWEBLOEM, plantaardige olie (zonnebloem, raapzaad), zout, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), MELKSUIKER, koriander, gistextract (bevat GERST), rode paprika, knoflook, champignon, kurkuma, MELKEIWITTEN, kerrie 0,9%, lente-ui, komijnzaad, anijszaad, peper, tamarinde.Marinademix: Koriander, zout, komijnzaad, kurkuma, aardappelzetmeel, knoflook, kerrie 3,1%, gember, peper (wit, zwart), raapzaadolie, kaneel, kardemom, venkelzaad, cayennepeper, kruidnagel, nootmuskaat.Kan gluten, melk, selderij bevatten.
per 100g
ENER- 126 kcal
Vetten 4 g
Verzadigde vetten 0.7 g
Eiwitten 6.1 g
Suiker 1.7 g
Koolhydraten 16 g
Zout 0.32 g
ENER-KJ 529 kJ
Energie 126 kcal / 529 kJ
Selderij, Melk, Glutenbevattende granen 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild