Conimex Sumatra Kroepoek is mild gekruid met de smaak van nasikruiden. De kroepoek is gemaakt van tapiocabloem en verse garnalen. Conimex Sumatra Kroepoek is op ambachtelijke wijze gekneed en afgebakken in 100% zonnebloemolie.
Sumatra kroepoek is hét knapperige bijgerecht bij vrijwel iedere Aziatische maaltijd, speciaal bij wokgerechten, maar is ook lekker als tussendoortje. Krak. Hap. Lekker. En de varianten zijn ook eindeloos te ontdekken, zoals deze Conimex Sumatra Kroepoek.
Indonesië. Eén en al inspiratie. Prachtig, zoals je hier de vissers de garnalen uit zee aan land ziet brengen. Dat mooie moment proef je ook in Kerupuk. Of Kroepoek, zoals ze in Nederland zeggen. De verse garnalen uit de zeeën rond Indonesië ontmoeten de beste ingrediënten van het land, zoals tapiocabloem.
Garnalenkroepoek wordt gemaakt van garnalen afkomstig uit de Indonesische koraaldriehoek. Om de toekomst van de vissers, het milieu en onze kroepoek te garanderen werken we aan het stap voor stap verduurzamen van de garnalenvangst. Zo stimuleren we onder andere het gebruik van betere netten, die alleen volwassen garnalen vangen, om overbevissing te voorkomen en het koraal intact te houden.
Let op: deze verpakking is recyclebaar kan ingeleverd worden bij het plastic afval. We hebben het recept van onze kroepoek aangepast. De kroepoek bevat minder suiker en zout, maar behoudt de lekkere en vertrouwde smaak. De kroepoek smaakt heerlijk bij iedere Aziatische maaltijd of gewoon lekker tussendoor en zit vol met natuurlijke ingrediënten.
Lees hier alles over het project en de voortgang.
Ben je op zoek naar een pittige variant? Probeer dan onze Kroepoek Pittige Jakarta!
Droog bewaren.
per 100g | |
---|---|
Suiker | 7.2 g |
ENER-KJ | 2110 kJ |
Voedingsvezel | 1.2 g |
Eiwitten | 1.5 g |
Vetten | 24 g |
ENER- | 504 kcal |
Koolhydraten | 70 g |
Verzadigde vetten | 1.9 g |
Zout | 1.8 g |
Energie | 504 kcal / 2110 kJ |