Kroepoek Saté 

75 g

Conimex Saté Kroepoek is lekker oosters gekruid en verrijkt met een zoet pittige satésmaak. De kroepoek is gemaakt van tapiocabloem en verse garnalen. Conimex Saté Kroepoek is op ambachtelijke wijze gekneed en afgebakken in 100% zonnebloemolie.

Saté kroepoek is lekker als knapperig bijgerecht of gewoon als tussendoortje. Krak. Hap. Lekker. En de varianten zijn ook eindeloos te ontdekken, zoals deze Conimex Saté Kroepoek.

Indonesië. Eén en al inspiratie. Prachtig, zoals je hier de vissers de garnalen uit zee aan land ziet brengen. Dat mooie moment proef je ook in Kerupuk. Of Kroepoek, zoals ze in Nederland zeggen. De verse garnalen uit de zeeën rond Indonesië ontmoeten de beste ingrediënten van het land, zoals tapiocabloem.

Garnalenkroepoek wordt gemaakt van garnalen afkomstig uit de Indonesische koraaldriehoek. Om de toekomst van de vissers, het milieu en onze kroepoek te garanderen werken we aan het stap voor stap verduurzamen van de garnalenvangst. Zo stimuleren we onder andere het gebruik van betere netten, die alleen volwassen garnalen vangen, om overbevissing te voorkomen en het koraal intact te houden.

Let op: deze verpakking is recyclebaar kan ingeleverd worden bij het plastic afval. We hebben het recept van onze kroepoek aangepast. De kroepoek bevat nu minder suiker en zou, maar heeft net zo'n lekkere en vertrouwde smaak. De kroepoek smaakt heerlijk bij iedere Aziatische maaltijd of gewoon lekker tussendoor en zit vol met natuurlijke ingrediënten.

Tip: Lekker bij Nasi Tjampoer!

Lees hier alles over het project en de voortgang.

Ben je vegetarisch? Ga dan voor de Cassave kroepoek!

Droog bewaren.

Tapiocabloem, zonnebloemolie, GARNAAL 7,3%,rietsuiker, specerijen (knoflookpoeder, paprikapoeder, uienpoeder,gemberpoeder, zwarte peper, komijn, kaneel, steranijs), zout, suiker,sojasauspoeder (SOJABOON, zout, azijn, maltodextrine), gistextract,mineraalzout (kalium), natuurlijk aroma (bevat MELK), lavas,voedingszuur (citroenzuur), rijsmiddel (E451, E500). Kan ei, vis bevatten.
per 100g
Suiker 8.9 g
ENER-KJ 2102 kJ
Eiwitr 1.1 g
Energie 502 kcal
Zout 2.4 g
Koolhydraten 69 g
Vetten 24 g
FIBTG 1.2 g
FASAT 1.9 g
ENER-COMBINED 502 kcal / 2102 kJ
Melk, Schaaldieren, Vis, Ei, Soja 

Meer heerlijke recepten