Kroepoek Naturel XL 

120 g

Kroepoek, of origineel 'Kerupuk' in Indonesië, is niet meer weg te denken uit de Indische keuken! Deze smaakmaker is bij bijna elk Aziatisch gerecht heerlijk als bijgerecht, maar een handje kroepoek als tussendoortje kan natuurlijk ook! Deze XL verpakking is ideaal om te delen met het hele gezin.

De Naturel kroepoek variant bevat de klassieke smaak en is niet gekruid, waardoor deze past bij elk Aziatisch gerecht.Tip: Lekker bij Nasi met gewokte garnalen!

We zijn hard bezig met het verduurzamen van onze kroepoek en de eerste stappen zijn gezet!

De basis van deze kroepoek wordt gemaakt in Indonesië, van onder andere verse garnalen, gevangen in de Koraaldriehoek. Een mooi gebied met enorm veel vis- en koraalsoorten en waar veel mensen leven van visserij. We willen natuurlijk dat de duizenden lokale vissers én deze onmisbare natuur een toekomst houden! Om deze te beschermen hebben wij het garnalenvangst proces inmiddels verduurzaamd, door middel van het gebruik van zogeheten ‘trammel netten’.

De verpakking van deze Conimex Naturel XL Kroepoek is recyclebaar en kan worden ingeleverd bij het plastic afval.

Lees hier alles over het project en de voortgang.

Ben je vegetarisch? Ga dan voor de Cassave kroepoek!

Droog bewaren.

Tapiocabloem, zonnebloemolie, GARNALEN 16%, rietsuiker, zout, maïszetmeel, rijsmiddel (E451, E450), gistextract. Kan gluten, ei, vis, soja, melk bevatten.
per 100g
FASAT 2 g
Suiker 9.4 g
Energie 493 kcal
Zout 3.5 g
Koolhydraten 64 g
ENER-KJ 2064 kJ
FIBTG 3.1 g
Eiwitr 1.8 g
Vetten 25 g
ENER-COMBINED 493 kcal / 2064 kJ
Vis, Schaaldieren, Ei, Soja, Glutenbevattende granen, Melk 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild