Kroepoek, of origineel 'Kerupuk' in Indonesië, is niet meer weg te denken uit de Indische keuken! Deze smaakmaker is bij bijna elk Aziatisch gerecht heerlijk als bijgerecht, maar een handje kroepoek als tussendoortje kan natuurlijk ook!
De Lange plak kroepoek variant is mild van smaak en ideaal om te breken en te delen met het hele gezin. Tip: Lekker bij Bami Goreng met groenten en vlees!
We zijn hard bezig met het verduurzamen van onze kroepoek en de eerste stappen zijn gezet!
De basis van deze kroepoek wordt gemaakt in Indonesië, van onder andere verse garnalen, gevangen in de Koraaldriehoek. Een mooi gebied met enorm veel vis- en koraalsoorten en waar veel mensen leven van visserij. We willen natuurlijk dat de duizenden lokale vissers én deze onmisbare natuur een toekomst houden! Om deze te beschermen hebben wij het garnalenvangst proces inmiddels verduurzaamd, door middel van het gebruik van zogeheten ‘trammel netten’.
De verpakking van deze Conimex Kroepoek Lange Plak is recyclebaar en kan worden ingeleverd bij het plastic afval.
Lees hier alles over het project en de voortgang.
Ben je vegetarisch? Ga dan voor de Cassave kroepoek!
Droog bewaren.
per 100g | |
---|---|
Vetten | 31 g |
Zout | 2 g |
Voedingsvezel | 2 g |
ENER-KJ | 2222 kJ |
Verzadigde vetten | 2.7 g |
ENER- | 531 kcal |
Suiker | 6.6 g |
Eiwitten | 1.5 g |
Koolhydraten | 60 g |
Energie | 531 kcal / 2222 kJ |