Kroepoek Bali 

75 g

Conimex Bali Kroepoek is mild gekruid volgens een authentiek Balinees recept. De kroepoek is gemaakt van tapiocabloem en verse garnalen. Conimex Bali Kroepoek is op ambachtelijke wijze gekneed, afgebakken in 100% zonnebloemolie en volgens Balinees recept gekruid.

Bali kroepoek is hét knapperige bijgerecht of tussendoortje. Krak. Hap. Lekker. En de varianten zijn ook eindeloos te ontdekken, zoals deze Conimex Bali Kroepoek.

Indonesië. Eén en al inspiratie. Prachtig, zoals je hier de vissers de garnalen uit zee aan land ziet brengen. Dat mooie moment proef je ook in Kerupuk. Of Kroepoek, zoals ze in Nederland zeggen. De verse garnalen uit de zeeën rond Indonesië ontmoeten de beste ingrediënten van het land, zoals tapiocabloem.

Garnalenkroepoek wordt gemaakt van garnalen afkomstig uit de Indonesische koraaldriehoek. Om de toekomst van de vissers, het milieu en onze kroepoek te garanderen werken we aan het stap voor stap verduurzamen van de garnalenvangst. Zo stimuleren we onder andere het gebruik van betere netten, die alleen volwassen garnalen vangen, om overbevissing te voorkomen en het koraal intact te houden.

Let op: deze verpakking is recyclebaar kan ingeleverd worden bij het plastic afval. We hebben het recept van onze kroepoek aangepast. De kroepoek bevat minder suiker en zout, maar behoudt de lekkere en vertrouwde smaak. De kroepoek smaakt heerlijk bij iedere Aziatische maaltijd of gewoon lekker tussendoor en zit vol met natuurlijke ingrediënten.

Tip: Lekker bij Saté Ayam!

Lees hier alles over het project en de voortgang.

Ben je vegetarisch? Ga dan voor de Cassave kroepoek!

Droog bewaren.

Tapiocabloem, zonnebloemolie, GARNAAL 7,3%, rietsuiker, suiker, zout, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), mineraalzout (kalium), gistextract, peterselie, cayennepeper, rijsmiddel (E500, E451). Kan ei, vis bevatten.
per 100g
Eiwitr 1.1 g
Suiker 10 g
FIBTG 1.1 g
FASAT 1.9 g
ENER-KJ 2115 kJ
Vetten 24 g
Koolhydraten 70 g
Energie 505 kcal
Zout 1.9 g
ENER-COMBINED 505 kcal / 2115 kJ
Selderij, Vis, Ei 

Meer heerlijke recepten