Ketjap Manis 250ml 

250 ml

De ketjap Manis is de zoete variant van deze heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. Waar kun je Ketjap voor gebruiken? De Indonesische zoete smaakmaker is heerlijk bij Nasi, Bami en Saté. Maar Ketjap zorgt ook voor een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen.

Probeer deze ketjap eens in dit heerlijke Nasi Goreng gerecht.

We hebben het recept van onze ketjap aangepast met aandacht voor suiker en zout en met nog net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Suiker, sojasaus 26% (water, SOJABOON, zout, TARWE), water, melasse, gemodificeerd maïszetmeel, zout, gebrande suikerstroop, conserveermiddel E202, aroma.
per 100ml
Eiwitten 3.2 g
Zout 7.4 g
Voedingsvezel 0.5 g
ENER-KJ 1012 kJ
ENER- 242 kcal
Koolhydraten 56 g
Suiker 48 g
Vetten 0.5 g
Verzadigde vetten 0.1 g
Energie 242 kcal / 1012 kJ
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild