Ketjap Manis 250ml 

250 ml

De ketjap Manis is de zoete variant van deze heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. Waar kun je Ketjap voor gebruiken? De Indonesische zoete smaakmaker is heerlijk bij Nasi, Bami en Saté. Maar Ketjap zorgt ook voor een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen.

Probeer deze ketjap eens in dit heerlijke Nasi Goreng gerecht.

We hebben het recept van onze ketjap aangepast met aandacht voor suiker en zout en met nog net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Suiker, sojasaus 26% (water, SOJABOON, zout, TARWE), water, melasse, gemodificeerd maïszetmeel, zout, gebrande suikerstroop, conserveermiddel E202, aroma.
per 100ml
Eiwitr 3.2 g
Zout 7.4 g
FIBTG 0.5 g
ENER-KJ 1012 kJ
Energie 242 kcal
Koolhydraten 56 g
Suiker 48 g
Vetten 0.5 g
FASAT 0.1 g
ENER-COMBINED 242 kcal / 1012 kJ
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten