Ketjap Manis 250ml

250 ml

De ketjap Manis is de zoete variant van deze heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. Waar kun je Ketjap voor gebruiken? De Indonesische zoete smaakmaker is heerlijk bij Nasi, Bami en Saté. Maar Ketjap zorgt ook voor een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen.

Probeer deze ketjap eens in dit heerlijke Nasi Goreng gerecht.

We hebben het recept van onze ketjap aangepast met aandacht voor suiker en zout en met nog net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Suiker, sojasaus 26% (water, SOJABOON, TARWE, zout), water, melasse, zout, gemodificeerd zetmeel, gebrande suikerstroop, conserveermiddel E202, aroma.
Voedingswaarde-etiket per 100ml
Eiwitr 3.4 g
Zout 7.3 g
FIBTG 0.5 g
ENER-KJ 1025 kJ
Energie 245 kcal
Koolhydraten 57 g
Suiker 49 g
Vetten 0.5 g
FASAT 0.1 g
ENER-COMBINED 245 kcal / 1025 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild