De ketjap Manis is de zoete variant van deze heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. Waar kun je Ketjap voor gebruiken? De Indonesische zoete smaakmaker is heerlijk bij Nasi, Bami en Saté. Maar Ketjap zorgt ook voor een verrassende touch aan soepen, marinades en sauzen.
Probeer deze ketjap eens in dit heerlijke Nasi Goreng gerecht.
We hebben het recept van onze ketjap aangepast met aandacht voor suiker en zout en met nog net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.
Voedingswaarde-etiket | per 100ml |
---|---|
Eiwitr | 3.4 g |
Zout | 7.3 g |
FIBTG | 0.5 g |
ENER-KJ | 1025 kJ |
Energie | 245 kcal |
Koolhydraten | 57 g |
Suiker | 49 g |
Vetten | 0.5 g |
FASAT | 0.1 g |
ENER-COMBINED | 245 kcal / 1025 kJ |