Conimex Sojasaus

175 ml

Sojasaus is in veel Aziatische landen de verfijnde vervanger van zout en zorgt voor een subtiele, kruidige smaak in Aziatische gerechten. Erg lekker om vlees of groenten mee te marineren, zoals deze Thaise roergebakken spinazie of lekkere gemarineerde gebakken champignons .

Tip: ook heerlijk als dipsaus bij sushi!

water, SOJA, zout, TARWE, conserveermiddel E211.
Voedingswaarde-etiket per 100ml
Eiwitr 9.3 g
Suiker 2.3 g
Zout 15.1 g
Koolhydraten 10 g
FASAT 0.1 g
Vetten 0.5 g
ENER-KJ 331 kJ
Energie 79 kcal
ENER-COMBINED 79 kcal / 331 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild