Conimex Sojasaus 

175 ml

Sojasaus is in veel Aziatische landen de verfijnde vervanger van zout en zorgt voor een subtiele, kruidige smaak in Aziatische gerechten. Erg lekker om vlees of groenten mee te marineren, zoals deze Thaise roergebakken spinazie of lekkere gemarineerde gebakken champignons .

Tip: ook heerlijk als dipsaus bij sushi!

Water, SOJABOON, TARWE, zout, conserveermiddel E211. E = door de E.G. goedgekeurde hulpstof.
per 100ml
Eiwitten 9.4 g
Suiker 0 g
Zout 15.2 g
Koolhydraten 10 g
Voedingsvezel 0 g
Verzadigde vetten 0 g
Vetten 0 g
ENER-KJ 335 kJ
ENER- 78 kcal
Energie 78 kcal / 335 kJ
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild