Conimex Sojasaus 

175 ml

Sojasaus is in veel Aziatische landen de verfijnde vervanger van zout en zorgt voor een subtiele, kruidige smaak in Aziatische gerechten. Erg lekker om vlees of groenten mee te marineren, zoals deze Thaise roergebakken spinazie of lekkere gemarineerde gebakken champignons .

Tip: ook heerlijk als dipsaus bij sushi!

Water, SOJABOON, TARWE, zout, conserveermiddel E211. E = door de E.G. goedgekeurde hulpstof.
per 100ml
Eiwitten 9.4 g
Suiker 0 g
Zout 15.2 g
Koolhydraten 10 g
Voedingsvezel 0 g
Verzadigde vetten 0 g
Vetten 0 g
ENER-KJ 335 kJ
ENER- 78 kcal
Energie 78 kcal / 335 kJ
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild