Boemboe Rode Curry 

95 g

De Boemboe Rode Curry is bereid met onder andere rode pepers en citroengras. Met deze boemboe maak je super makkelijk een licht pittige Thaise curry. In Thailand wordt rode curry kaeng phet genoemd en deze curry is milder dan de vegetarische kipstuckjes of

Plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), ui, dextrose, water, glucosestroop, sambal 7,4% (rode peper, zout, voedingszuur E270), suiker, gemodificeerd zetmeel, citroengras, galangawortel, zout, azijn, tomatenpuree, aroma, geheel geharde palmolie, knoflookpoeder, koriander, smaakversterker E621, GARNALENPOEDER, paprikapoeder, chilipeper, conserveermiddel E202.
per 100g
Eiwitten 30 g
ENER- 613 kcal
ENER-KJ 2571 kJ
Suiker 8.9 g
Verzadigde vetten 10 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 77 g
Voedingsvezel 1.9 g
Zout 2.1 g
Energie 613 kcal / 2571 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild