Boemboe Rode Curry 

95 g

De Boemboe Rode Curry is bereid met onder andere rode pepers en citroengras. Met deze boemboe maak je super makkelijk een licht pittige Thaise curry. In Thailand wordt rode curry kaeng phet genoemd en deze curry is milder dan de vegetarische kipstuckjes of

Plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), ui, dextrose, water, glucosestroop, sambal 7,4% (rode peper, zout, voedingszuur E270), suiker, gemodificeerd zetmeel, citroengras, galangawortel, zout, azijn, tomatenpuree, aroma, geheel geharde palmolie, knoflookpoeder, koriander, smaakversterker E621, GARNALENPOEDER, paprikapoeder, chilipeper, conserveermiddel E202.
per 100g
Eiwitten 30 g
ENER- 613 kcal
ENER-KJ 2571 kJ
Suiker 8.9 g
Verzadigde vetten 10 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 77 g
Voedingsvezel 1.9 g
Zout 2.1 g
Energie 613 kcal / 2571 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild