Boemboe Rendang Vlees

95 g

Heb jij al eens gehoord van Rendang Daging? Die kans is groot, want Rendang maken is super hip! Rendang is een Indonesisch stoofvleesgerecht en is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan als een idee om vlees langer te kunnen bewaren. Met deze Boemboe voor Rendang Vlees breng je vliegensvlug je stoofvlees op smaak met gember, kurkuma, knoflook en nog veel meer aroma's.

Tip: Probeer ook eens Rendang Daging from scratch te maken! Bekijk

Glucosestroop, raapzaadolie, gebakken ui (ui, zonnebloemolie), water, suiker, sambal 5,5% (chilipeper, zout, voedingszuur E270), dextrose, knoflook, aroma (bevat MELK), gemodificeerd maïszetmeel, azijn, smaakversterker E621, zout, volledig geharde palmolie, koriander, gember, citroengras, tomatenpuree, laospoeder, kurkuma, geconcentreerd citroensap, emulgator E322 (bevat SOJA), kleurstof (karamel), conserveermiddel E202.
Voedingswaarde-etiket per 100g
Zout 0.28 g
FIBTG 0.5 g
Suiker 1.1 g
ENER-KJ 521 kJ
Koolhydraten 17 g
Eiwitr 8.3 g
FASAT 0.6 g
Vetten 2.6 g
Energie 123 kcal
ENER-COMBINED 123 kcal / 521 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Melk, Soja 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild