Boemboe Ajam Paniki 

95 g

Boemboe voor Ajam Paniki is bereid met onder andere gebakken pepers en citroengras. Met deze boemboe maak je in een handomdraai van je kip het welbekende, pittige kipgerecht uit de Indonesische keuken. Bekijk

Plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), ui, glucosestroop, suiker, sambal 11,6% (rode peper, zout, voedingszuur E270), water, azijn, dextrose, gemodificeerd zetmeel, knoflook, zout, galangawortel, volledig geharde palmolie, sojasaus (SOJABOON, TARWE, zout), citroengras, paprikapoeder, komijnzaad, maltodextrine, tomatenpuree, smaakversterker E621, geconcentreerd citroensap, GARNALENPOEDER, chilipeper, gebrande suiker, conserveermiddel E202.
per 100g
Zout 0.29 g
Voedingsvezel 0.5 g
Verzadigde vetten 0.3 g
Eiwitten 7.4 g
Suiker 1.5 g
ENER-KJ 572 kJ
ENER- 137 kcal
Vetten 2.9 g
Koolhydraten 20 g
Energie 137 kcal / 572 kJ
Schaaldieren, Glutenbevattende granen, Soja, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild